Functioneel analist ICT


KMO bedrijven beseffen dat zij aan de hand van digitalisatie verschil kunnen maken ten opzichte van hun concurrenten. Die KMO's die IT zien als een totale differentiatie en groei binnen de sector zijn onze klanten.

Callista fungeert als rechterhand en partner in dit proces. Met een jong en gedreven team uit Kalmthout ontwikkelen wij de business logica die deze bedrijven nodig hebben.

Jouw uitdaging


Na jouw opleidingsperiode zal je de communicatieve brug vormen tussen jouw klantenportefeuille en ons toegewijd development team. Hierbij waak je over projecten en de financiële afspraken met je klant zonder de deadlines uit het oog te verliezen.


 1. Je analyseert kritisch de noden van je klanten, weegt meningen en gevolgen met elkaar af aan de hand van de business analyse en vertaalt deze in duidelijke opdrachten die je met het development team bespreekt.  
 2. Het zoeken naar de meest efficiënte oplossing op maat van je klant is jouw passie, jouw professionele en doelgerichte aanpak en kennis van het business pakket zijn je favoriete tools.  
 3. Je staat garant voor de kwaliteit van het opgeleverde werk door de oplossingen te testen in functie van én naar verwachting van de klant.  
 4. Als Account Manager communiceer je veranderingen aan je klanten en geef je de opleiding om hen expert te maken in het pakket. Het spreekt dan ook voor zich dat je hen zal blijven steunen, ook na oplevering.

Profiel


Jouw doel is, om met Callista, een echte partner te vormen met onze klanten. Daarom zal je steeds je best doen, en net iets meer, om de klant en zijn bedrijf naar het volgende niveau te brengen.


 1. Bij voorkeur beschik je over een hogere opleiding (bachelor/master TEW, Handelsingenieur, ICT, ... ) of gelijkwaardig door ervaring.  
 2. Je bent analytisch sterk, accuraat en probleemoplossend ingesteld.    
 3. Gestructureerd, plan -en procesmatig werken kun je naadloos combineren met de nodige creativiteit.  
 4. Je hebt ervaring met bedrijfsprocessen zoals manufacturing, supply chain management, logistiek, facturatie, project management, sales e.a.  
 5. Je trekt vlot zelfstandig je plan en weet goed in team te werken. Verder stel je je flexibel op wanneer nodig.               
 6. Je kan prioriteiten stellen en herkent knelpunten, je kan essentie van detail onderscheiden.  
 7. Je hebt een eerste werkervaring gerelateerd aan de sector van 2 à 5 jaar.  
 8. Jouw proactieve communicatie skills en tactvolle diplomatie leiden je naar de juiste vragen, antwoorden en oplossingen.

Het aanbod


Je komt terecht in een hecht team waar er voor elkaar wordt ingesprongen, maar ook ieder zijn eigen verantwoordelijkheid opneemt. Binnen dit dynamisch en groeiend bedrijf zijn er korte communicatielijnen en wordt jouw mening sterk gewaardeerd. Je krijgt de kans om een boeiende functie op te nemen in een sterk ondernemend bedrijf met mogelijkheden om op termijn mee te kunnen doorgroeien. In ruil voor je inzet en sterk ontwikkelingswerk, krijg je de mogelijkheid om door te groeien, degelijk salaris met bedrijfswagen, tankkaart, 12 ADV dagen en andere extralegale voordelen (o.a. laptop, maaltijdcheques, hospitalisatie -en groepsverzekering).

Neem je deze uitdaging aan?


Voor meer informatie kan je tussen 9u en 18u terecht bij Michiel Janssens op 0491 63 70 03. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld. Wij wensen niet samen te werken met derde partijen, gelieve u te onthouden van ons te contacteren met kandidaten of andere vormen van ondersteuning.

  Iets voor jou? Neem contact op